Thursday, 20 December 2012

my freedom ! :D

Assalamualaikum ! ^___^

  Haaaiii !! seperti yg smua tahu , aku seorang lepasan SPM . Seriously rasa penat blajar tu hilang mcm tu jerrr ,..  Tp ini bukan bererti utk aku stop blajar. Taknak lah asyik tanam anggur jee ,.. hehhe. InsyaAllah , plan aku lepas dpt result nak smbung blajr . Kalau dapt mne2 universiti awan , I will go. Kalau tak dpt mne2 , aku decide nak msuk Form6. Ada kata F6 susah . Yeke ?? ERRmmm , takpe lah , janji aku nak blajr.

  Aku ingat nak amik course accounting. It's okay with me ? ermm ,.. oke2 taknak ckp pasal msa depan lagi. Nie nak story pasal kengkawan SPM. 
...........................................

  actually tak tau nak story ape ,.. -,-' ,.. 

Terima kasih daun keladi , lain kali datang lagi ^__^