Saturday, 5 January 2013

Jusco and my Last Day :')

Assalamualaikum ! ^_^

   Helloooo ,.. Oke ,.. Port hari nie , kitorng (Aku , Ira , Natrah dan Ash) pergi Jusco , Bandar Perda . PakCik jd driver semntra ,.. hahaha ,.. msuk ja kereta dia ,.. huhhuu ,.. boleh pekak nuhh ,.. bukak lagu kuat nak mam*** ,..hahahha ,..



Inilah rupa Jusco tuh ,.. hehehhee ,..

   Oke ,.. smpai ja sana , pkiaq lu nak mkn apa ,.. bila dh decide bru g jln2 smpai kul 3.30. Duk jln2 tuh , smpt la km snap n aku beli baju sehelai ,..


 Cian PakCik ,.. jauh ,.. :) tak nmpak rambut Jimmy ,... heeeiii ,.. :D



Oke , saya nmpak cumeell ,.. :D


Couple yang takda perasaan ,.. pelik bila bersama dpa dua ,.. HAHAHAHHA ,.. :D


Mana Natrah ??????


  So , past snap ,.. trun g mkn Pizza Hut lerr ,.. *pizza lagi* :p . Kali nie , sorng RM15 ,.. hehehe ,.. km duk wt macam km ja yg ada dlm tu , sebab duk gelak gila2 ,.. HAHAHHA ,.. Natrah mgjr km pasal santau *errrr , Natrah mengetahui semua yg kami tidak ketahui* 


Natrah mkn speggeti ,...hohoho ,.. saya tak menyukai makanan itu -,-




Ash degn Ira ,.. Sweet keerrrrrr ?????


Alolooooo ,... Natrah sedng bermanja ,.. hehehe ^_____^ 
I like ,.. hahahahhaha  :*


 Promote lagiii ,.. 
Mari dtg ke Pizza Hut at Jusco Bandar Perda ,... :D


Selepas kenyang mkn ,.. and msing2 dh mempunyai perut lebih ,.. anda fhm mksud saya ? hahahahha

   Habis je mkn ,.. kluar ,.. g jln2 lagi ,.. Oh yeahh ,.. ! kitorng g tngkap gmbar ini ,...


Oke , seriuslie cgt cgt lahh teruja jumpa maskot nie ,.. so km dgn takda amik kisah pndgn orng sekeliling terus bergambar ,.. satu persoalan yg bermain dlm klpa otak nie ,.. Orng dlm Maskot nie , lelaki atau Perempuann ??? heemmm,... >,<


Deabak !!! ~~~~


Oke cumell ,. smpai PakCik ada rasa tak senang ,.. hehehehhe PakCik syng nuhh kat MakCik ?? :D


Cumell tak diva2 niee ?? Baik kata chantek , kalau tak ... mlm nie ada yg tdo kat bawah katil ,.. wuuhuuu ,.. ~~


Cer teka , snap gmbar nie ats apa ????


  Lepas tuh ,.. kwn2 PakCik mai ,.. Oh yaaa ,.. ada sesuatu yg mnrik nak dikongsi ,... check this ouutt ,.. !


HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAA ,....... 


Ash pun aku nak gelak jugak ,.. HAHAHAHAHHAHAHAHAH 

   For sure , bnda tuh sgt menipu ,.. dia tipu ketinggian aku ,. Aku sgt sgt tak buleh terima ,.. ;(

   Dlm pkul 7.00 aku n Natrah pun berjalan ke arah kereta Ash yg sdng menunggu utk dinaiki *Ira balik bersama keluarganya* . kawan2 Ash ajk p mkn ,.. km pun order la ait Teh Ais Limau ,.. order hat tu je lahh ,.. kalau aku tau kawan Ash nak blnja , aku mintak milkshake ,.. hahahha ,.. Kurang ajar tak ??? Anyway thanks pada kawan Ash yang tidak diketahui namanya ,.. :D


  That's it ,.. my last day at Penang ,.. and last hang out with Ira Shahira , Saidatul Natrah n PakCik Ash ,.. :D ,.. 


My ticket bus ,.. :'(

Bye bye ,.. I will miss all of you ,.. semua la ,.. wahyu , pina , ira , nat , ash , mizan , akmal shahar , aliff dan lain2 ,.. :') i will come back very soon ,.. :D


Terima kasih daun keladi , lain kali datang lagi ^__^