Thursday, 14 November 2013

Ready for Second Semester ?!!

Assalamualaikum ^___^

     Lagi beberapa hari je nak habis dah cuti for sem1 nie. Hurmm , tak tau nak describe mcm mne perasaan . Dah bersedia ke belum untuk next semester nie ? Hahahha , harap dh ready lahh. Keputusan final exam haritu , Alhamdulillah , walaupun tak smpai target tapi bagus lah jugak. 3 above tuh dh kira elok dah. Hehe , aku bersyukur dengan apa yang aku dpt. Anyway , congratulation untuk kawan - kawan aku yang dpt Dean' List. :D tumpang happy untuk korang.

     Sekarang aku ada kat Penang , tapi esok dh nk blik KL dh. Tak jumpa ramai pun balik sini. Geng2 tok jaya n Natrah ja.. Ira masih di Shah Alam. Aku balik kali nie 4kali jer keluar. Movie marathon 2minggu au balik sini. Thor , Carrie n Highland Tower aku dh tgk. Not bad lah semua citer tu. Hahahhaha. And hari nie , baru je tadi balik dari main boling bersama Natrah , Mizan (kawan natrah) . Huarrgghhh ! nak nangis sebab first time kalah dengan Natrah . 8 pin pulak tuhh.

   Oh , tadi dh check untuk Semester 2 nie aku section brapa. Kali nie section 3 and yes , masih lagi satu kelas dengan Khadijah Ashiqin iaitu housemate aku n classmate aku waktu semester1. Huhu , sebenarnya dh tak tau apa nak tulis . yelah , kita nie bukannya penulis blogger yang terkenal pun , hahhaha . takde orang baca ,.. huhu  ,.. :)))

   Ok lahh , chauu dulu.

 Assalamualaikum :D
Terima kasih daun keladi , lain kali datang lagi ^__^