Wednesday, 28 September 2016

Facts About Me.

Hellos!. 

Entah kenapa rasa nak bagitau a few facts about myself. Hahah padahal nobody cares pun pasal life aku. KahKah! But, yeah.. to those yang macam baru nak kenal aku.. this is a few things you need to kknow .. and some of that you SHOULD know! HAhahha

50 FACTS ABOUT Norfarah Athirah


  1. Parents divorce. Ada step-mother and step-sister. My biological mum still ada. Aku panggil Ibu. Doakan Mama(Step mother) dipermudahkan untuk melahirkan my little brother.
  2. Have abang and adik lelaki. But still hoping akan ada Abang Ipar :'D
  3. Dari kecik duduk dengan Ibu dekat Penang till I 16 years old. Lepas tu dah stay dengan Ayah.
  4. Start duduk boarding school dari Darjah 4. So kalau kena tinggal seorang kat rumah pun tak kisah. In Syaa Allah, boleh survive :)
  5. Memang minat sukan dari zaman sekolah. Especially, netball! Kalau lari lari, lompat jauh apa semua, zaman kegemilangannya dah berlalu. Hahahahha
  6. Meminati Zaquan Adha start Darjah 6.
  7. Masih mempunyai almari baju yang penuh dengan keratan akhbar tentang ZAQUAN ADHA. Almari tu sekarang diwarisi oleh Haziq (Adik). P/S : Aku tak bagi Ibu buang :'D
  8. Seorang yang sangat meminati Muhd Zaquan Adha Bin Abd Razak. Dapat bercakap dengan Zaquan melalui ERA FM (Segmen #SambungSelebriti). Masa tu Allah je tau perasaan aku. Hahahahhahaha. To those yang tak kenal, sila sila lah Google yer. And yes, he's married. :p
  9. Seorang yang pakai perfume lelaki. POLO, DUNHILL, DASHING, ADIDAS, MONT BLANC, HUGO BOSS. Aku bukan ada masalah kekeliruan jantina okay? Hahahha. Pakai jugak perfume perempuan, tapi tak selalu. Hehhe
  10. Dah tak minum air gas (carbonate) sejak sejak kena period pain yang sakit yang amat sangat! 

Phewww! Nak tulis 10 yang atas ni pun dekat sejam.. Ni ada hati nak bagi 50! Hahah, aku tadah kat hampa 10 dulu. Esok esok tadah lagi. Kita habaq facts yang more personal. 

Choii!! Personal lah sangat! Good Night evelibadehh!

Terima kasih daun keladi , lain kali datang lagi ^__^

Sunday, 18 September 2016

Things Have Changed

Hellos! Aloha!

Ohmai.. It's been a year babe :'D

Aku selalu cuba nak menulis sini. Walau tak boleh everyday, sekali sebulan. Tapi tak tau lah pasai apa tak jadi jadi.Ahahhaha. So, I was 21 years old this year and I've been able to vote. AHAHAHHAHAHHA

Okay, done with the inappropriate things.


Things Have Changed.

What change?
Everything!
So what to do? Explain.

A few months after I'm done with my Diploma's.


Aku dah rasa hilang diorang dari life aku. Not 100%, but the feeling about this matter is 100%. Aku yang mula meletakkan jarak. Aku yang mula sikap tak peduli. Aku.


Sebab?


Diorang.


Tak cukup kan penjelasan ni?

Terima kasih daun keladi , lain kali datang lagi ^__^