Sunday, 30 October 2016

Graduation's Girl !

Assalamualaikum!

Hello...lo..lo..lo...

Last week is my convocation's day. So, ni nak habaq sikit lah cerita dia and  it was like macam appreciation post lah.. Sebab sembang kat sini panjang panjang takde siapa kisah.. Buat karang kat instagram sat lagi kena kecam pulak. Heheh.. Ready?

Let's begin!

15 October 2016

Touching moment is bila mana kau dah plan that day nak gerak pukul berapa semua, tiba tiba Mama kejut and cakap Ayah tak dapat hantar because he didn't came back from Charter Field yet. That moment rasa bebal semua ada. Gagah bangun mandi and sambil mandi nangis. Hahahha itu memang habit... Nangis masa mandi... Nangis bukan sebab rasa Ayah mungkir janji ke apa.. nangis rasa sedih sebab.. ye lah.. dah seronok Ayah boleh nak hantar.. tetiba tak boleh hantar.. So, rasa... entah lah.. takleh nak describe. Huhu.. So, end up Mama hantar sampai kt KTM Nilai, so from there aku naik tren. Beli ticket sampai Padang Jawa. Masa tu dah lambat giler beb! Rasa macam tak sempat nak ambil Jubah Convo.

Lagi satu station nak sampai kat Serdang Ayah call. Mula mula Ayah suruh berhenti kat Bangi.. tapi dah lepas.. So, Alhamdulillah.. Ayah dapat trip pergi Bangi. That's why he asked me to wait him at KTM Serdang. So, from Serdang to UiTM Shah Alam aku naik dengan Ayah, :'). Masa dah habis semua ayah kata "Alhamdulillah, niat nak hantar Farah pergi hari ni Allah makbulkan dan dipermudahkan" - Ayah.

24 October 2016

Yeah!! Farah dah graduate! Aku malas nak cerita banyak.. ni nak tayang gambar and Appreciation Post je. Huhu!
Norfarah Athirah Binti Kamalrol Rashid
Diploma in Accountancy
Ini Ibu. 
Alhamdulillah.. Allah permudahkan juga perjalanan 
Ibu dari Penang semata untuk datang 
majlis convo aku.
Love you!

 Ini Ayah.
My everything!
 Thank you Ayah for always being there whenever I need you. 

Okay. Itu dua my parents. And tak lupa jugak pada Mama ( tengah tunggu hari) Thank you for everything. Tak akan jumpa tempat lain seorang ibu tiri yang baik macam ni. Allah je dapat balas untuk semua apa yang Mama dah buat untuk Kakak. Thank you Mama!





Okay sekarang Sis nak bagi korang layan gambar.. next entry Sis belanja karangan for you guys! Huhu sebab Sis dah malas nak menulis. Sebab Sis kat tempat kerja. So Sis rasa tak secure lah. HAHHAHAHHAHAH



Okay.. Sikit je lah.. Sebab Sis malas nak belanja dah. Hahahhahahaha bye. See you guys dekat next next next entry. :) #Muahkatkeningkanan













Terima kasih daun keladi , lain kali datang lagi ^__^